Vacature leerkracht groep 8 Wilhelminaschool (wtf 0.4-0.6)

Ontdek talent op de Wilhelminaschool!

Talent. Dat staat bij de Wilhelminaschool centraal. Het talent van onze leerlingen en jouw talent! We zoeken een enthousiaste leerkracht om ons team te versterken. Zoek jij: een relatief kleine school met veel ruimte om je te ontwikkelen? Een hecht team dat voor elkaar klaar staat? Ruimte om je eigen talenten in te zetten in je lessen? Lees dan verder!  

 

Over de school  

Onze Wilhelminaschool is een knusse buurtschool op een mooie locatie in Hilversum. We hebben ongeveer 250 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Ons totale team telt 20 collega’s. Voor muziek, lichamelijke opvoeding en koken hebben we vakdocenten 

 

We stimuleren leerlingen en docenten om het beste uit zichzelf te halen, en altijd te blijven ontdekken. Leerlingen en ouders betrekken we gericht bij keuzes die we maken. Met elkaar creëren we ruimte voor mooie extra activiteiten. Bijvoorbeeld tijdens de talent- en projectweken. Daar is er veel ruimte om verschillende talenten te ontdekken. Ook zijn onze nieuwe kook-, techniek- en muzieklokalen net opgeleverd, we verheugen ons met de kinderen en het team enorm op de lessen die hier gegeven gaan worden. Als jij je leerlingen buiten les wil geven kan dat in onze nieuwe buitenklas. Samen met actieve ouders werken de kinderen in de moestuin en de kas op het voorplein. Het schoolplein is ruim, deze zomer staat verdere vernieuwing en vergroening op de agenda.  

 

Ons team is in opbouw. Met elkaar onderzoeken we hoe we de brede ontwikkeling op het gebied van cultuur, educatie en talentontwikkeling op onze school ook de komende periode vormgeven. Dat betekent samen ontdekken, fouten maken, leren en successen vieren. We werken vanuit een christelijke grondslag, waarbij iedereen welkom is op onze school. 

 

Bouw jij met ons mee?  
Ben jij een leergierige collega en een teamspeler die de professionele dialoog niet uit de weg gaat? Ben jij bovendien in het bezit van een PABO-diploma, of bijna afgestudeerd? Kom dan met ons meebouwen aan goed onderwijs! Op onze school werken we handelingsgericht vanuit de EDI-methode: expliciete, directe instructie. Natuurlijk krijg je als nieuwe collega coaching en begeleiding, ook met betrekking tot deze methode als je daar niet eerder mee gewerkt hebt. 

 

Wat bieden we jou?

  • Een hecht team in opbouw, fijne leerlingen, hele betrokken ouders! 
  • Een mooie werkomgeving, met veel extra’s in het gebouw.  

  • Een plek om te ontwikkelen, te leren en te groeien. 

  • De mix van de kleinschaligheid en persoonlijke omgeving op school en ondersteuning vanuit stichting Proceon, de scholengroep waar de Wilhelminaschool onderdeel van is. 

  • Een parttime functie voor 16 -24  uur per week in twee (kleine) groepen 8

  • E-wise: toegang tot een platform om doorlopend te blijven leren en ontwikkelen in je vakgebied en op persoonlijk vlak.   

  • De functie valt onder de cao PO en is daarmee marktconform.   

  • Een ruime werkkostenregeling, bijvoorbeeld sporten met korting, collectieve verzekeringen, fietsplan en onbelaste reiskosten. 
     

Sfeer proeven?  

We bieden je graag de mogelijkheid om de sfeer op onze school te proeven. Kom gerust eerst kennis maken voor je definitief solliciteert. Je kunt Marijn, de directeur van de Wilhelminaschool, altijd bellen via 035-6215840. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we jouw reactie heel graag tegemoet via onderstaande button met cv en beknopte motivatie.  

 

Proceon als werkgever  

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. Meer weten over Proceon als werkgever?  Kijk wat werknemers over Proceon zeggen! 

 

Media