Laatste nieuws


Dag in, dag uit. Week in, week uit. We maken mee, leren en zien: we creëren herinneringen. Benieuwd waar wij mee bezig zijn? Mooi nieuws, nuttig nieuws of praktisch nieuws. Je leest het hier. 

Sponser het nieuwe schoolplein
14/03/2022

Sponser het nieuwe schoolplein

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan het nieuwe schoolplein van de Wilhelmina, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Wilhelmina ontvangt hiervoor geld .
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Wilhelmina .
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Wilhelmina ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Wilhelmina https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11848&cn=nl&ln=nl . Voor jou een kleine moeite, voor De Wilhelina zijn het directe inkomsten voor het nieuwe schoolplein

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Wilhelmina . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en gaa t het geld direct naar het nieuwe schoolplein.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Wilhelmina weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Wilhelmina is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.


Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert De Wilhelmina dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
Lees meer...