Actief plezier buiten school

De buitenschoolse opvang is een vertrouwde plek waar je kind zichzelf kan zijn, na een drukke dag op school. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen, lekker kunnen spelen en vooral heel veel plezier maken. Zodat je kind echt vrij heeft, ook als jij dat niet bent!

 

BSO Wilhelmina is gevestigd in de Wilhelminaschool. Deze kleinschalige vestiging is bedoeld voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 van de Wilhelminaschool op maandag, dinsdag en donderdag.  In de loop van groep 3 stromen de kinderen door naar BSO Doedok. De BSO heeft een fijne groepsruimte binnen een afgeschermd speelplein buiten met volop plek om te spelen. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar BSO Doedok.

 

BSO Doedok is gevestigd in een karakteristiek gebouw van Dudok en bedoeld als buitenschoolse opvang voor de kinderen van onder andere de Wilhelminaschool.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Bink.

 

Kinderopvang CompaNanny biedt buitenschoolse opvang aan voor alle leeftijdsgroepen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van CompaNanny.

 

BSO Sprookjesboom biedt buitenschoolse opvang aan voor alle leeftijdsgroepen

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Sprookjesboom.

sand summer outside playing 111917677156

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Wilhelmini is gevestigd in de Wilhelminaschool. De speelzaal heeft gezellige hoeken waar kinderen kunnen spelen met poppen, blokken, de garage of lekker een boekje lezen. Wilhelmini heeft 1 groep voor maximaal 16 kinderen van 2-4 jaar.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Bink.